Ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία

Η ημέρα που η ΒΙΟΜΕ άνοιξε στα χέρια των εργατών [video]

Ανακοίνωση του σωματείου της ΒΙΟΜΕ για την επαναλειτουργία του εργοστασίουΤο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής ανοίγει και λειτουργεί στα χέρια των εργαζομένων! [ανακοίνωση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης - Θεσσαλονίκη]2 σχόλια:

  1. kalo ayto alla...to psaxnw gyro gyro na dw kai ton polytiko mpousoula giati hte to theloume hte oxi o polytikos prosanatolismos einai aporetitos...gia tin biosimotitas tis prospathias...xoris auton einai bebaih h apotixia kai h apogo'i'teysi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "πολιτικός μπούσουλας" είναι οι θέσεις του αγώνα όπως εκφράστηκαν και αναπτύχθηκαν στο καραβάνι του περασμένου Οκτώβρη. Δηλαδή 1) τα εργοστάσια στους εργάτες, 2) ο αγώνας στα χέρια των εργατών, με αμεσοδημοκρατικές συνελευσιακές διαδικασίες, ενάντια σε πάσης φύσεως γραφειοκρατίες, και 3) οργάνωση Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας. Σχετικά μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να δει τα κείμενα του καραβανιού του Οκτώβρη, όπως και γενικότερα τα κείμενα του σωματείου και της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, ειδικά όσα σχετίζονται με γενικές απεργίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή