Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Συντονισμός Αγώνων Πόλης

 Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!

Με φόντο την πολυεπίπεδη επίθεση που εξαπολύουν κυβέρνηση και καπιταλισμός στις ζωές μας, οργανώνουμε τον αγώνα μας. Ο αγώνας είναι πολύμορφος και πολύπλευρος αλλά είναι ένας και κοινός!

Οι ιδιωτικοποιήσεις του νερού, της υγείας, της εκπαίδευσης, η υποβάθμιση της τέχνης, η καταπίεση της πατριαρχίας, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, η ακρίβεια και η φτωχοποίηση, ο θάνατος εκατοντάδων συνανθρώπων μας στα σύνορα και στη θάλασσα του Αιγαίου έκαναν το έγκλημα στα Τέμπη τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο θάνατο, άλλο έγκλημα, άλλη απαξίωση. άλλο αυταρχισμό. Δεν αντέχουμε άλλο!

Αυτή την οργή που ξεχειλίζει από παντού, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, δε θα την πνίξουν, δε θα την λογοκρίνουν, δε θα την καταστείλουν.

Συντονίζουμε τις φωνές μας, οργανώνουμε τους αγώνες μας απέναντι στην καπιταλιστική κανονικότητα που μας επιβάλλουν.

Ο συντονισμός αγώνων πόλης ενώνει κέντρα αγώνα, πρωτοβουλίες, σωματεία, συλλογικότητες και εναντιώνεται σε καταστροφικές συμπράξεις ιδιωτικού-κρατικού κεφαλαίου και στον συνεπαγόμενο ιδιωτικο-κρατικό έλεγχο των κοινωνικών αγαθών και εργασίας.

Με άξονα την αυτοδιαχείριση, την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!

Συμπορευόμαστε ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα αρπαγής και εκμετάλλευσης που επιβάλλουν ιδιωτικοί φορείς και κράτος, που πατάνε πάνω στα κέρδη αλλά και τις ίδιες τις ζωές μας.

Το παρόν που ζούμε καθορίζει το μέλλον που θέλουμε να έχουμε, γι 'αυτό και πράττουμε συλλογικά και αυτοργανωμενα, μέσα από τις δράσεις μας και τις ομάδες μας.

Η ουτοπία είναι μονόδρομος!

Την Παρασκευή 17/03 στις 19:00 στο INFOLIBRE (ΥΠ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 4) να είμαστε όλα εκεί για να διευρύνουμε, να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τους αγώνες μας!

Συντονισμός Αγώνων Πόλης