Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μας τριήμερο [φωτογραφίες]

Πάνω από δύο χιλιάδες κόσμου πέρασαν χτες 15/2 από το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, δίπλα στους αγωνιζόμενους εργάτες, για τα δύο χρόνια εργατικής αυτοδιαχείρισης!
Αλληλέγγυοι/ες από πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού δώσανε το παρόν στο κάλεσμα των εργατών της ΒΙΟΜΕ. Όλα τα κοινωνικά και εργατικά κινήματα της Β.Ελλάδας στάθηκαν δίπλα στον αγώνα μας και επικαιροποίησαν το δέσιμο στη βάση αλλά και την κοινωνική αποδοχή που έχει πετύχει το εγχείρημα της ΒΙΟΜΕ. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στις εκδηλώσεις του τριημέρου είχαμε μαζί μας εργαζόμενους από την ΕΡΤ3, την ΕΛΒΟ, τους σχολικούς φύλακες, τους αγωνιστές της Β.Χαλκιδικής, τα κοινωνικά ιατρεία,  τις αντιφασιστικές συλλογικότητες, τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, εργαζόμενους σε συνεργατικά εγχειρήματα, δεκάδες πολιτικές συλλογικότητες και ομάδες αλλά και εκατοντάδες εργαζόμενους και άνεργους όλων των ηλικιών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Θ.Παπακωνσταντίνου, το Δ.Ζερβουδάκη αλλά και όλους τους μουσικούς που για μια ακόμη φορά δείξανε έμπρακτα την στήριξη τους στον δύσκολο δρόμο του αγώνα.
Αυτό που κρατάμε, είναι πως με την αλληλεγγύη, σήμερα δώσαμε αέρα στα πανιά των εργατών! 
Αέρα στον αγώνα τους κόντρα στις επιβουλές και τις μεθοδεύσεις της πρώην εργοδοσίας που βλέπει το εργοστάσιο σαν "φιλέτο" προς πώληση. Αέρα στον αγώνα τους κόντρα στην ανεργία και την εξαθλίωση!
Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη του αγώνα της ΒΙΟΜΕ, για 1-2-3 πολλές ΒΙΟΜΕ!