Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Φωτογραφίες και ανταπόκριση από την διαδήλωση 3/7 του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης


Εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης στην συγκέντρωση και πορεία στις 3/7. Με κεντρικά συνθήματα πως "Δεν διαπραγματευόμαστε τις κοινωνικές και εργατικές ανάγκες" και "Smash Capitalism" εκατοντάδες εργαζόμενοι και άνεργοι, από ένα ευρύ φάσμα του κοινωνικού και εργατικού κινήματος κατέβηκαν στο δρόμο για να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου επαναβεβαιώνοντας την ανάγκη για ανυποχώρητους και διαρκείς εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Ένταση προκλήθηκε όταν η αστυνομία επέτρεψε κομμάτι των οπαδών του "Ναι" να προσεγγίσουν την διαδήλωση στην Τσιμισκή στο ύψος της Αγ.Σοφίας, όπου με χυδαιότητες προσπάθησαν να προκαλέσουν τους διαδηλωτές. Όταν η πορεία απάντησε με συνθήματα και αγανάκτηση στις προκλήσεις των οπαδών του "Ναι" έκαναν την εμφάνιση τους τα ΜΑΤ που κύκλωσαν σε "Π" προκλητικά το τέλος της πορείας μας. Η διαδήλωση αντέδρασε απαιτώντας την οπισθοχώρηση της αστυνομίας όπως και έγινε.

Δηλώνουμε προς όλους, πως το Καραβάνι θα συνεχίσει στον δρόμο του αγώνα, σε κόντρα και σε πείσμα της ηττοπάθειας, της ανάθεσης και της υποταγής, 
παρά το κλίμα τρομοκρατίας που ΜΜΕ, αφεντικά και τραπεζίτες προσπαθούν να σπείρουν μέσα στην κοινωνία.

Δεν θα τους περάσει.

Οι κοινωνικές και εργατικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες
και η δικαίωση τους θα έρθει από τον δρόμο του αγώνα!