Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Δείτε το ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ της ΕΡΤ3, μια εκπομπή εναλλακτικής και ριζοσπαστικής ενημέρωσης

Μια εξαιρετική εκπομπή, που ενημερώνει και κεντρίζει! 


«Πώς ενώνονται οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες», στο «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3. Η εκπομπή παρουσιάζει το εργατικό ιατρείο στο χώρο της ΒΙΟΜΕ που συνδημιούργησαν οι εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Παράλληλα παρακολουθεί τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ και του αλληλέγγυου κινήματος για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός του οικοπέδου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, ενώ φιλοξενεί και την άποψη των απολυμένων της Φίλκεραμ. Στην εκπομπή μιλούν για τα σύγχρονα κινήματα και τη σχέση τους με την εξουσία, ο πολιτικός φιλόσοφος και ακτιβιστής, Τομάς Ιμπάνιεθ και ο συγγραφέας και καθηγητής του αυτόνομου πανεπιστημίου της Πουέμπλα, Τζον Χόλογουεϊ. Το «Αντιδραστήριο» παρουσιάζει ακόμη την αλληλεπίδραση του αγώνα της ΒΙΟΜΕ με τον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος».

Δείτε το ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ της ΕΡΤ3, για τη ΒΙΟΜΕ, το Εργατικό Ιατρείο, τον Αγγελιοφόρο και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα:

Νέα συνέλευση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟ.ΜΕ. Τετάρτη 20/1/16 στις 19.00 στο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.

Νέα συνέλευση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον αγώνα της ΒΙΟ.ΜΕ.
Τετάρτη 20/1/16 στις 19.00 στο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.

Ραντεβού για εξόρμηση ενημέρωσης στις γύρω περιοχές για το Εργατικό Ιατρείο που λειτουργεί στη ΒΙΟ.ΜΕ. νωρίτερα στις 17.00 στο εργοστάσιο