Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Βραδιές οικονομικής ενίσχυσης

Σήμερα Σάββατο 29/9 στο Μικρόπολις (Βενιζέλου με Β.Ηρακλείου)  και στο στέκι "Ισκρα" (Αμύντα 12) μετά τις 21.00, διοργανώνονται δύο βραδιές οικονομικής ενίσχυσης του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ

Τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18.00 στη Καμάρα, καλούμε σε συγκέντρωση και διαδήλωση, μαζί με το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής.

Παλεύουμε γιά:

Να περάσουν τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών. Στην εποχή της κρίσης, των κλειστών επιχειρήσεων και της γιγάντωσης της ανεργίας, απαντάμε με κοινό αγώνα εργαζομένων και ανέργων για να περάσει όλη η παραγωγή στα χέρια της κοινωνικής πλειοψηφίας. Το παράδειγμα της αυτοδιαχείρισης στη Βιομηχανική Μεταλλευτική να ανοίξει τον δρόμο!
Να περάσει ο αγώνας στα δικά μας χέρια. Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και σωματεία βάσης, όπως της ΒΙΟ.ΜΕ, να μιλήσουμε και να πράξουμε εμείς, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι όλης της χώρας, για τις ανάγκες μας. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

Να γίνει αυτός ο αγώνας, αγώνας όλων μας με πανελλαδική πανεργατική απεργία διαρκείας για να ανατρέψουμε τον κοινωνικό μεσαίωνα της φτώχειας και της εξαθλίωσης που το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο χτίζει γύρω από τις ζωές μας. Να ανοίξει ο δρόμος για να σαρώσουμε μνημόνια, τρόικες, κυβερνήσεις και αφεντικά.

Μία εβδομάδα πριν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ με εκδηλώσεις, συναυλίες και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Διαδρομή από τη Καμάρα στην Εγνατία, στη Τσιμισκή και επιστροφή στη Καμάρα.

Να δυναμώσουμε με τον αγώνα μας τη φωνή των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ. που αγωνίζονται για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ.