Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Οι εργαζόμενες/οι στη συνεργατική ΒΙΟ.ΜΕ, θέλουμε να ενημερώσουμε, τόσο τον κοινωνικό έλεγχο – τον οποίο αποζητούμε – όσο και τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθειά μας για μια άλλη οικονομία, η οποία να είναι στην υπηρεσία της κοινωνίας και όχι των λίγων, για το πού κινείται το κοινωνικό κεφάλαιο, το οποίο στηρίζει τη λειτουργία του εργοστασίου, ακόμη και χωρίς ρεύμα.

Πλέον, η λειτουργία του εργοστασίου υποστηρίζεται από δύο μεγάλες γεννήτριες: 30 η μία και 31 KVA η άλλη, για την παραγωγική διαδικασία, και από άλλες δύο μικρές γεννήτριες: 5 η μία και 6 KVA η άλλη, για την περιφρούρηση του χώρου. Πέρασαν στην κατοχή μας οι δύο μεγάλες και μία μικρότερη με αγορά. Λάβαμε την δεύτερη μικρή γεννήτρια από προσφορά του κινήματος αλληλεγγύης στη Γερμανία.

Επίσης, ενημερώνουμε την κοινωνία που μας στηρίζει ή που θέλει να στηρίξει κάνοντας χρήση των προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ, ότι πλέον είμαστε απόλυτα θωρακισμένες/οι όσον αφορά στην παραγωγή και μπορούμε να καλύψουμε κάθε παραγγελία χωρίς ελλείψεις. Και μάλιστα, με ανανεωμένα προϊόντα, με νέες ποιοτικότερες συνταγές και προσθήκη απιονισμένου νερού σε όλα τα προϊόντα. Παρά τις νέες συνθήκες ποιότητας, αλλά και της ενέργειας – που είναι πολύ ακριβότερη – προσπαθούμε όσο γίνεται να μην περάσουν αυτά τα κόστη στη λαϊκή οικογένεια.

Αγωνιστικά και αλληλέγγυα,
εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ