Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ Σ.Ε.ΒΙΟΜΕ

 


ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ Σ.Ε.ΒΙΟΜΕ

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ
5% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ

Η ΒΙΟΜΕ θα κλείσει μια δεκαετία αγώνα και ζωής με τη συμμετοχή όλων μας . Όλα αυτά τα χρόνια ο πόλεμος του κεφαλαίου και του κράτους ενάντια στο μοναδικό κατειλημμένο εργοστάσιο της χώρας, είναι σκληρός.
Όμως όλα αυτά τα χρόνια, κάθε μέρα, κάθε στιγμή το κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ έχει ζωή. Χάρη σε εσάς καταφέραμε να λειτουργούμε σε καθημερινή βάση την παραγωγή με όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν και να κρατήσουμε ζωντανό το εργοστάσιο και τους εργαζόμενους.
Θέλουμε ειλικρινά να σας ανακοινώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής και για να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας πρέπει να κάνουμε μαζί ένα άλμα προς τα μπρος.
Πριν κάποια χρόνια πολλοί από σας έδωσαν το παρόν ως αλληλέγγυοι υποστηρικτές και μας έδωσαν μια γενναία βοήθεια να συνεχίσουμε. Σήμερα σας χρειαζόμαστε ξανά.
Προτείνουμε μία μικρή συνδρομή των 10 ευρώ/έτος που θα αντιστοιχεί σε έκπτωση 5% σε κάθε αγορά των φίλων του εργοστασίου, καθώς και στη διανομή μιας περιοδικής έντυπης ενημερωτικής έκδοσης, από τους εργάτες και τις εργάτριες της ΒΙΟΜΕ, για τη λειτουργία του και τους αγώνες μας. (Θα το βρείτε στο eshop viomecoop.com, επιλέγοντας το περιοδικό έντυπο κάνετε αυτόματα εγγραφή και γίνεστε συνδρομητής).
Στόχος μας η ενίσχυση της ΒΙΟΜΕ με συστηματικό τρόπο και διαρκή ανανέωση, προκειμένου να πατάμε με ασφάλεια στο έδαφος για να σκορπίσουμε παντού την ελευθερία των εργοστασίων όπου τα μέσα παραγωγής θα μπορούν να λειτουργούν χωρίς αφεντικά.
Αγωνιστικά και αλληλέγγυα,
η συνέλευση των εργαζομένων της Σ.Ε.ΒΙΟΜΕ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

 Μετά τη διαδικτυακή συνέλευση αποφασίστηκε νέος κύκλος συνελεύσεων,που θα πραγματοποιείται κάθε 15 ημέρες (η μία διαδικτυακά και η άλλη στο infolibre).

Την Τετάρτη 16/11 η συνέλευση θα γίνει στο infolibre στις 19.00

Αλληλέγγυα,

εργαζόμενες/οι στη ΒΙΟ.ΜΕ