Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

«Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ» : Κείμενο συμπαράστασης στον αγώνα της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

«Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ»
Ενωτική, Ανατρεπτική Παρέμβαση
στον δήμο Νεάπολης – Συκεών

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΒΙΟ.ΜΕ !
Το εργοστάσιο της ΒΙ.Ο.ΜΕ αποτελεί ζωντανό παράδειγμα συλλογικής διεύθυνσης και αυτοδιαχείρισης. Οι εργαζόμενοι εδώ και 10 χρόνια- μετά το κλείσιμο του εργοστασίου από την ιδιοκτήτρια εταιρεία- συνεχίζουν την παραγωγή προϊόντων ατομικής και οικιακής υγιεινής ( σαπούνια και προϊόντα καθαρισμού) χωρίς «την προσέλκυση επενδυτών» και με συνεχή εμπόδια από τις κυβερνήσεις.
Η τελευταία διακοπή του ρεύματος- μετά από παρέμβαση των ΜΑΤ εν μέσω πανδημίας - είχε πολιτικό πρόσημο και στόχευε να πλήξει τον πυρήνα του εγχειρήματος, δηλαδή την διαχείριση του πλούτου από αυτούς που τον παράγουν .
Ως ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ υποστηρίζουμε το εγχείρημα της ΒΙΟΜΕ και εκφράζουμε την ολόθερμη συμπαράστασή μας στην προσπάθεια των εργαζομένων . Αποφασίσαμε την οικονομική ενίσχυση της ΒΙΟΜΕ για την αγορά καινούργιας γεννήτριας και την διάθεση των προϊόντων του εργοστασίου από το στέκι μας.
Ως ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων να συνεχίσουν την λειτουργία του εργοστασίου με εργατικό έλεγχο στην παραγωγή και αυτοδιεύθυνση μέσα από την συνέλευσή τους.

fb :Η Πόλη Αλλιώς Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση στον Δ. Νεάπολης - Συκεών

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143 6977181900