Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12/1/2018 και ώρα 12.00 στην Καμάρα!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


Σήμερα 12/01 κατεβαίνουμε στο δρόμο για να μπλοκάρουμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα βάρβαρα μέτρα που στοχεύουν στα κοινωνικά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.
Θέλουν να επιβάλουν την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία. Θα ψηφιστεί νόμος που για την προκήρυξη της απεργίας θα απαιτείται να συμμετέχει το 50% συν ένα των εργαζόμενων που εκπροσωπούνται στα πρωτοβάθμια σωματεία.

Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας συνεχίζονται και μάλιστα θα γίνονται ηλεκτρονικά.Με τον ίδιο τρόπο χτυπούν και την προσπάθεια της ΒΙΟΜΕ προσπαθώντας να πλειστηριασούν τα οικόπεδα της Φιλκεραμ τα οποία χρησιμοποιεί η ΣΕ ΒΙΟΜΕ για τη λειτουργία της. Αποτέλεσμα η αύξηση των αστέγων και των χιλιάδων ανέργων. Η "αριστερή" μας κυβέρνηση ψήφισε νόμο να διώκεται αυτεπάγγελτα η παρεμπόδιση των πλειστηριασμών. 

Καταργούν κοινωνικά επιδόματα και συνεχίζουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας.
Η απάντηση από τη ΓΣΣΕ σε αυτή τη γενικευμένη επίθεση που δεχόμαστε εμείς, η εργατική τάξη, είναι η ταύτιση της με τους μνημονιακούς και να μην προκηρύσσει απεργία. Από την άλλη η ΑΔΕΔΥ καλεί σε μια 3ωρη στάση εργασίας την ήμερα ψήφισης των μέτρων.

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕ ΒΙΟΜΕ καλούμε όλα τα σωματεία, εργαζομένους, ανέργους και νεολαία να συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση και σε οποία άλλη κινητοποίηση υπάρξει. 

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ



Η συνέλευση εργαζομένων της ΣΕ ΒΙΟΜΕ