Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Κάλεσμα στην πορεία της ΔΕΘ 11/09 & σε Ανοιχτή Συνέλευση Εργατικών και Κοινωνικών Κινημάτων την Κυριακή 12/09

Οι εργαζόμενοι/ες στη συνεργατική ΒΙΟ.ΜΕ. καλούμε κάθε εργαζόμενο/η, άνεργο/η, επισφαλώς εργαζόμενο/η, φοιτητή/ρια, μαθητή/ρια, κάθε άνθρωπο που ζει και αντιλαμβάνεται την επίθεση του κεφαλαίου σε όλα τα πεδία της ζωής, να βρεθεί μαζί μας στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία στην Καμάρα το Σάββατο 11/9 και ώρα 18:00 σε συνάντηση με όλα τα κινήματα.

Για να βροντοφωνάξουμε όλοι και όλες μαζί πως δε θα πειθαρχήσουμε στις απαιτήσεις της εξουσίας για φτωχοχοποίηση της κοινωνίας, σκλαβ
οποίηση της εργατικής τάξης και την καταστροφή των ζωών μας και του περιβάλλοντος, θα αντιδράσουμε, θα πάρουμε τις ζωές μας στα δικά μας χέρια και θα πετάξουμε στα άχρηστα τους δυνάστες και τους υπαλλήλους τους.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/09 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

__________________________________________________________________________

Καλούμε την Κυριακή 12/9 και ώρα 11:00 στο ελεύθερο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, όλους τους αγώνες σε μια συνέλευση για να βρούμε και πάλι τον βηματισμό μας, προς μια μαχητική αντίδραση ενάντια στις επιταγές της καπιτα/λιστικής τάξης που εξαργυρώνουν κυβερνήσεις, συγκυβερνήσεις και πληρώνουμε εμείς με το αίμα μας. Εμπρός για το συντονισμό όλων των αγώνων, για να γίνουμε κίνημα, να γίνουμε το ποτάμι που θα τους καταπνίξει!

Καλούμε εργατικά σωματεία βάσης, συνεργατικά εγχειρήματα, συλλογικότητες και ομάδες, επιτροπές αγώνα κινημάτων και όλους/ες όσους/ες αγωνίζονται για να διερευνήσουμε την κοινωνική, πολιτική και μαχητική σύμπλευση των αγώνων:

- για την εργατική αυτοδιαχείριση στην παραγωγή

- ενάντια στη σκλαβοποίηση της εργατικής τάξης και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό

- ενάντια στην καταστολή και την αστυνόμευση των σχολών

- ενάντια στη συνεχή διάλυση της υγείας

- ενάντια στη λεηλασία της φύσης και το μύθο της "πράσινης" ανάπτυξης


Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Συνεργατική Εργαζομένων ΒΙΟ.ΜΕ.
Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στη ΒΙΟ.ΜΕ


https://www.kinimatorama.net/event/128891

https://www.kinimatorama.net/event/128330