Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Απόφαση της συνέλευσης του σωματείου της ΒΙΟ.ΜΕ. για τον αγώνα στην Χαλκιδική


Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ. ΜΕ. και οι εργαζόμενοι, καταδικάζουμε την κρατική τρομοκρατία που ασκείται στους συναγωνιστές της βορείου Χαλκιδικής .
Και δηλώνουμε συμπαραστάτες στην άρνηση τους να δεχτούν την απαλλοτρίωση, του φυσικού τους παραδείσου που τους επιβάλουν, κεφάλαιο και  οι υπηρέτες του.

Οι αγώνες μας έτσι κι αλλιώς παράλληλοι και συνδεδεμένοι με ισχυρούς δεσμούς
Θα είναι πλάι- πλάι στον δρόμο μέχρι την τελική νίκη .
Μέχρι να ελευθερωθούν οι συναγωνιστές και να γυρίσουν στις οικογένειες τους .
Και φυσικά δίπλα τους, μέχρι να καταφέρουμε να πάρουμε  στα χέρια μας, την τύχη της δικιάς μας ζωής, του δικού μας τόπου.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ  ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ.

Απόφαση της συνέλευσης του σωματείου της ΒΙΟ.ΜΕ. για τον αγώνα στη Pizza Hut


Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων ΒΙΟ.ΜΕ.  στέκεται δίπλα στους συνάδελφους της pizza hat που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην ανεργία , στην εξαθλίωση και στην αναξιοπρέπεια που τους σπρώχνει η εργοδοσία .
Και δηλώνουμε προς τους συνάδελφους  πως ο αγώνας αυτός είναι και δικός  μας αγώνας και από κοινού θα παλέψουμε για να είναι νικηφόρος .
Να δώσουμε ένα  μάθημα στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας και του κεφαλαίου που νομίζει πως μπορεί να καταστρέφει ανθρώπους και να τους πετάει στην γωνία της κοινωνίας  χωρίς να λογοδοτεί .

Συνάδελφοι είμαστε πολλοί και θα κερδίσουμε.


Η συνέλευση του σωματείου των εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ.ΜΕ.

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσούH Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού θα συμμετέχει στις συγκεντρώσεις:

του Σαββάτου 13/4 στις 12.00 στο άγαλμα Βενιζέλου
και της Κυριακής 13/4 στις 11.00, έξω από τη  γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, που καλούνται από τις επιτροπές αγώνα της Χαλκιδικής

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο συλληφθέντων αγωνιστών κατοίκων της Χαλκιδικής!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

περισσότερες πληροφορίες για τα καλέσματα των επιτροπών αγώνα της Χαλκιδικής εδώ