Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση και σε συντονισμό!

 Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!

Η εποχή που διανύουμε μας βρίσκει μπροστά σε μια βάναυση επίθεση του καπιταλισμού ο οποίος επιχειρώντας να εξασφαλίσει την κοινωνική και πολιτισμική του αναπαραγωγή χρησιμοποιεί όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι συντεταγμένες και υποταγμένες στα συμφέροντα του κεφαλαίου και διαχειρίζονται το κράτος έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις προτεραιότητές του αρμέγοντας διαρκώς το δημόσιο τομέα ξεπουλώντας το νερό, τις τέχνες, τα σπίτια μας, την αξιοπρέπειά μας, δολοφονώντας στα σύνορα και στους δρόμους ότι θεωρούν ξένο, ιδιωτικοποιώντας ό,τι μπορεί στο βωμό του κέρδους με κόστος ανυπολόγιστο στις ζωές μας. Το έγκλημα στα Τέμπη και η κατάρρευση του ΟΣΕ μοιάζει να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η οργή μας είναι μεγάλη και οι διαχειριστές της εξουσίας πρέπει να τιμωρηθούν!

Είναι συλλογική μας ευθύνη να αντισταθούμε και να παλέψουμε για τις ζωές μας με γνώμονα την αυτοοργάνωση και αυτοδιαχείριση, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Δε θα ανεχτούμε άλλο την καταδυνάστευση των δικαιωμάτων μας γιατί η ανοχή είναι συνενοχή. Η ώρα δεν είναι αύριο είναι τώρα, να συγκλίνουν τα πληττόμενα κομμάτια της κοινωνίας μας, τα κινήματα μας, οι καταλήψεις μας και κάθε πρωτοβουλία αγώνα και δράσης μπροστά στις εγκληματικές τους πολιτικές.

Εμείς ως ανοιχτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ που πρόσφατα πλειστηριάστηκε καλούμε όλα τα από τα κάτω κινήματα της πόλης σε συνελεύσεις και καταλήψεις, καλούμε ανοιχτά σε σύγκλιση των αγώνων μας για να απαντήσουμε στην επίθεση αυτή, για να αλλάξει ο φόβος στρατόπεδο.

Ο αγώνας είναι πολύμορφος και πολύπλευρος αλλά είναι ένας και κοινός!

Κοινωνικά, δημόσια και με εργατικό έλεγχο υπηρεσίες και αγαθά. 

Με καταλήψεις και αυτοδιαχείριση ενάντια στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ: 

- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10.30 ΚΑΜΑΡΑ

- ΑΘΗΝΑ, 12:30 ΧΑΥΤΕΙΑ


Καλούμε όλα τα κέντρα αγώνα της πόλης αυτό το Σάββατο στις 17.00μμ στο εργατικό

κέντρο Θεσσαλονίκης για να συνδιαμορφώσουμε και να συντονίσουμε τον αγώνα μας.

Γράφουμε την ιστορία της γενιάς μας!


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στον αγώνα της ΒΙΟΜΕ




Κάτω τα ξερά σας από τη ΒΙΟ.ΜΕ! #defendviome

 


Αλληλεγγύη στη ΣΕ ΒΙΟΜΕ από το Βέλγιο! Merci beaucoup!

 

Αλληλεγγύη στη ΣΕ ΒΙΟΜΕ από το Βέλγιο!
Merci beaucoup!
Dank je wel!