Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 30 Μάη, 10:00, Καμάρα!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
30/5/2018 και ώρα 10:00 στην Καμάρα! 
ΑΘΗΝΑ - 10.30πμ στα γραφεία της ΓΣΕΕ
Συμμετέχουμε ως απεργοί στη συγκέντρωση της Καμάρας, καταγγέλλοντας τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τη στάση τους. Μια στάση που για ακόμα μια φορά δείχνει ότι δεν έχουν καμιά διάθεση να συνταχθούν με τον κόσμο της εργασίας, αλλά να προσπαθήσουν να μεταλλάξουν το ρόλο της απεργίας, καλώντας σε κοινωνική συμμαχία με τα ντόπια αφεντικά. Θέλουν να μας πείσουν ότι η εργατική τάξη έχει κοινά συμφέροντα με την εργοδοσία και την οικονομική ελίτ της χώρας.
Δεν θα τους περάσει! Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους ενεργούς πολίτες που στηρίζουν τα σωματεία βάσης και την προσπάθεια της απαγκίστρωσης από την συνδικαλιστική γραφειοκρατία να διαδηλώσουμε ενάντια σε αυτές τις λογικές, βάζοντας μπροστά τα δικά μας προτάγματα για εργατικό και κοινωνικό έλεγχο στην παραγωγή και αυτοδιαχείριση σε όλα τα πεδία της ζωής. Συνεχίζουμε τον αδιαμεσολάβητο αγώνα διαρκείας για να φωνάξουμε όλοι και όλες μαζί πως οι εργατικές και κοινωνικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες.
ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Για την Θεατρική παράσταση την Κυριακή 28 Μάη

Οι εργαζόμενοι/νες στη ΒΙΟ.ΜΕ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την θεατρική ομάδα του πολυτεχνείου για την παράσταση που δώσανε στο ελεύθερο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. Και όχι μόνο για την προσπάθεια των παιδιών αλλά και γιατί πάρα το νεαρό της ηλικίας τους τα παιδιά μας έδωσαν απλόχερα ένα μικρό «σποράκι» ελπίδας για αυτά που έρχονται και πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Απλά και μια πολύ λυτή φράση: μας έδωσαν τη απάντηση που λέει «στο χέρι μας είναι». Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!!