Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες πρέπει να νικήσουν...

Μπήκαμε στο 2018 και ξανά όπως και πριν μερικά χρόνια, οι εργαζόμενοι της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη νέα προσπάθεια πλειστηριασμού του εργοστάσιου.

Από την αρχή του αγώνα εδώ στη ΒΙΟ.ΜΕ. η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη ήταν και είναι βασικό στοιχείο της εξέλιξης  του εγχειρήματος, του παρελθόντος και του μέλλοντος της ΒΙΟ.ΜΕ.
Όπως και το 2015 έτσι και φέτος η
δυναμική παρουσία πλήθους αλληλέγγυου κόσμου αλλά και οι μαζικές δηλώσεις στήριξης από Ελλάδα και απ όλο τον κόσμο, οδήγησαν στην ακύρωση του πρώτου από τον κύκλο των τεσσάρων πλειστηριασμών(παραμένουν τα ραντεβού 18 και 25 Γενάρη και 1 Μάρτη , στα οποία απαιτείται συστράτευση για την ακύρωση τους)

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για την στήριξη από όλους και αυτή την στήριξη να την μετατρέπουμε σε κουράγιο για να βαδίζουμε πλάι σας σε κάθε εργατικό και κοινωνικό αγώνα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες πρέπει να νικήσουν και θα νικήσουν.


Ένας από αυτούς είναι και αυτούς είναι αυτός της ΒΙΟ.ΜΕ.  και ξέρουμε πως στις 18 και 25 Γενάρη, 1 Φλεβάρη όπως και στις 1 Μαρτίου θα βρεθούμε πάλι μαζί  για να συνεχίσει το εργοστάσιο να είναι στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας για να φωνάξουμε: «Aφού δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς!!!»


Αγωνιστικά και Αλληλέγγυα
Eργαζόμενοι, εργαζόμενες στην ΣΕ ΒΙΟΜE
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου