Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Για τους "συναδέλφους"

Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ.ΜΕ. έχει αναλάβει την ευθύνη να κάνει ότι είναι δυνατόν, για την επιβίωση των εργαζομένων μελών του και την διατήρηση των θέσεων εργασίας και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων .
Αυτά όλα με την συντριπτική πλειοψηφία, της γεν. συνέλευσης του σωματείου.
Αν κάποιοι συνάδελφοι έχουν ξεχάσει αυτή την απόφαση, εμείς προσπαθούμε να τους την θυμίσουμε , ( άσχετα το τι γράφει μερίδα του αστικού πουλημένου τύπου).
Και η απόφαση μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχει ανατραπεί από νέα γεν. συνέλευση.
Όποτε όποιος συνάδελφος αποφασίσει να πράξει μεμονωμένα ενέργειες για να μην γίνει πράξη η απόφαση αυτή ( με το να βάζει εμπόδια και να απειλεί με πτώχευση την ΒΙΟ.ΜΕ.)
Τον προειδοποιούμε πώς η στάση του είναι ενάντια στο συλλογικό συμφέρον των εργαζομένων και θα πράξουμε ότι νόμιμη  και ηθικά στηριγμένη ενέργεια έχουμε, ώστε να  αποτρέψουμε  να μπει η ΒΙΟ.ΜΕ. σε τέτοιες περιπέτειες και μαζί και οι εργαζόμενοι της που αυτό που ζητάμε είναι μόνο, η συνέχιση της εργασίας μας.
Και λέμε και στη κοινωνία που παρακολουθεί πώς εμείς παλεύουμε για όλους, αλλά αυτοί οι λίγοι παλεύουν μόνο για το δικό τους συμφέρον και τάσσουν τα συμφέροντα τους ,δίπλα στα συμφέροντα της εργοδοσίας και τον "δημοσιογράφων του Μπόμπολα".
Αν αυτό νομίζουν πώς είναι το συμφέρον τους,  ας πράξουν ανάλογα, αλλά να ξέρουν πώς θα μας βρουν απέναντι τους , γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να παραχωρήσουμε ότι με τόσο κόπο καταφέραμε να αποκτήσουμε . Δηλαδή την δουλειά μας, την αξιοπρέπεια μας και την δύναμη  να αποφύγουμε την κατάθλιψη, που έχουν ρίξει όλη την εργατική τάξη, τρόικα, Δ.Ν.Τ και ντόπιοι υπηρέτες τους.
Εμείς οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. νιώθουμε ότι  έχουμε στις πλάτες μας ένα επιπλέον βάρος. Ένα βάρος που έχει μπει στις πλάτες μας και αφορά πολύ μεγάλη μερίδα της εργατικής τάξης , που περιμένει να δει  τα αποτελέσματα της ΒΙΟ .ΜΕ. για να πράξει ανάλογα.
Και ειδοποιούμε τους «συναδέλφους» ότι μπαίνουν απέναντι σε όλη αυτή  την μερίδα της εργατικής τάξης.
Και πρέπει να πάρουν το βάρος της απόφασης τους .
οι  -ελεύθεροι εργαζόμενοι- της  ΒΙΟ.ΜΕ. έχουμε δικαίωμα μα και καθήκον να επιτύχουμε στην προσπάθεια μας αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου