Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Δήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον αγώνα των εργατοϋπαλλήλων της Βιο.Με.

Αγαπητοί συναγωνιστές, του σωματείου εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε της αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας για τον αγώνα που κάνετε δημιουργώντας το πρώτο έναυσμα αυτοδιαχείρησης των εργασιακών χώρων στην Ελλάδα. 

Δίνετε το παράδειγμα στην κοινωνία και το λαό, σε ποια κατεύθυνση πρέπει να οδηγήσει τους αγώνες του για να ξεφορτωθεί τη ντόπια ολιγαρχία και τα ξένα αφεντικά στην προσπάθειά τους να αποικιοποιήσουν τη χώρα, να φτωχοποιήσουν το λαό, να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία. 

Η μόνη λύση για το λαό είναι η γενική πολιτική απεργία διαρκείας καθώς επίσης και οι λειτουργικές καταλήψεις των εργασιακών χώρων, η στάση πληρωμών προς το κατεχόμενο από τους τοκογλύφους κρατικό μηχανισμό, η οργάνωση στη γειτονιά, στο χώρο εργασίας, στο χώρο εκπαίδευσης, η δημιουργία παραγωγικών και καταναλωτικών συνεταιρισμών, η δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης, η προώθηση της αυτό-οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα

Ο στόχος δε μπορεί να είναι παρά ένας. Η ανατροπή ολόκληρου του ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος που υποθήκευσε με το αζημίωτο το παρόν και το μέλλον μας.

Εμείς από τη μεριά μας ξεκινήσαμε με την κοινοποίηση του αγώνα σας στο ιστολόγιο μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(http://www.facebook.com/epamoe,    http://www.facebook.com/pages/EPAM-United-Peoples-Front/381797835220615,     https://www.youtube.com/user/UnitedPeoplesFront) που χρησιμοποιούμε και απευθύνονται κυρίως σε κόσμο του εξωτερικού, με σκοπό να γίνει όσο το δυνατόν ευρύτερα γνωστός ο αγώνας σας.

Με τους συναγωνιστικούς μας χαιρετισμούς,
η ομάδα Διεθνών Σχέσεων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου