Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής στη Θεσσαλονίκη και της επαναλειτουργίας του εργοστασίου, κάτω από τον δικό τους έλεγχο και τις δικές τους αποφάσεις ενάντια στις μεθοδεύσεις των εργοδοτών τους, που τους πέταγαν κατευθείαν στην ανεργία. Η προσπάθεια των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕΤ. για επιβίωση και αξιοπρέπεια αξίζει την στήριξη όλων.

Σε μια εποχή που η φτώχεια και η ανεργία μαστίζουν το σύνολο της εργατικής τάξης, σε μια εποχή που κάθε δικαίωμα καταργείται και η κοινωνική εξαθλίωση προωθείται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναμονής για το εργατικό κίνημα. Είτε θα αντισταθούμε συλλογικά απέναντι σε αυτή την επίθεση είτε θα εξαφανιστούμε προς όφελος του Κεφαλαίου.

Το άπλωμα του αγώνα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας είναι επιτακτική αναγκαιότητα, η περαιτέρω συλλογικοποίηση των εργατών μονόδρομος. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ. οφείλει να συνδεθεί με το σύνολο του εργατικού κινήματος και να αποτελέσει υπόθεσή του.

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου