Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ από τους εργαζόμενους στον Χατζή


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των ζαχαροπλαστείων χατζή είμαστε απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2011, σε επίσχεση από τον Δεκέμβριο και σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο του 2012 .Αφού εξαντλήσαμε όλα τα ένδικα μέσα αγωγές ασφαλιστικά μέτρα κ.α. αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε τα λεφτά μας και την δουλειά μας είναι οι κινητοποιήσεις. Ο ΧΑΤΖΗΣ παρόλα τα παραπάνω, αντί να μας δώσει τα δεδουλευμένα μας έκανε μηνύσεις  και κάποιοι από μας βρεθήκαμε στο τμήμα ,ασφαλιστικά μετρά που μας απαγόρευε την παρουσία μας μπροστά από τα μαγαζιά,
Όπως και προσπάθησε να μας τρομοκρατήσει με την παρουσία ματ σε κάποιες απεργιακές κινητοποιήσεις που κάναμε. Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.Επειδει πιστεύουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε τα ίδια προβλήματα άρα όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους μας από την βιομηχανική μεταλλευτική που δίνουν ένα αγώνα για να κρατηθούν ζωντανοί αυτοί και το εργοστάσιο τους. Η μόνοι ελπίδα και απάντηση στην ανεργία και στα λουκέτα. Όπως λέμε εμείς οι εργαζόμενοι του χατζή οι αυτοί οι εμείς.
Ενότητα αλληλεγγύη συναδελφικότητα και κοινοί αγώνες τα μόνα μας όπλα. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. όπως ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.     

                

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ          ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου