Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

 

Μετά την φασιστική επίθεση στην Συνεργατική “Ακυβέρνητες πολιτείες” και στην κρατικό/κατασταλτική επίθεση στην κατάληψη “Libertatia”, οι εργαζόμενες/νοι στη Συνεργατική ΒΙΟΜΕ στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε συλλογικότητα που δέχεται επίθεση και ειδικά από επίθεση που φαίνεται να είναι συντονισμένη από παρακρατικούς και κρατικούς συνοδοιπόρους.


Αυτά όλα συμβαίνουν λίγες μέρες πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την επίσκεψη Μητσοτάκη και επαναλαμβάνονται κάθε φορά στο ίδιο διάστημα που γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Γιατί όπως λένε και οι διεθνείς οργανισμοί που υπηρετούν οι συγκεκριμένοι “επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, δεν είναι συμπτώσεις”!


Προειδοποιούμε τα συγκεκριμένα αχαρακτήριστα όντα ότι, όταν χτυπούν έναν από εμάς, μας χτυπούν όλους και αν σκεφτούν πως αντιδρούν σε τέτοιες πρακτικές οι εντολοδόχοι τους που βρίσκονται στο πιο ψιλό σκαλοπάτι της διεθνούς ιεραρχίας που δίνουν τις εντολές προς εκτέλεση, θα καταλάβουν το τι έχουν να αντιμετωπίσουν όταν ανακαλυφθούν!


Κάτω τα ξερά σας από τα Συνεργατικά! 

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις!