Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

  Yγρό σαπούνι περιποίησης με δαφνέλαιο και εκχύλισμα βιολογικής τσουκνίδας

Το υγρό σαπούνι περιποίησης με δαφνέλαιο και εκχύλισμα βιολογικής τσουκνίδας,που προορίζεται για το πλύσιμο των μαλλιών της κεφαλής,είναι ένα φυσικό προϊόν βασισμένο σε αγνό σαπούνι φυτικών ελαίων.

Τα συμβατικά σαμπουάν βασίζονται σε συνθετικές επιφανειοδραστικές ουσίες, και τα περισσότερα περιέχουν πρόσθετες ουσίες, όπως σιλικόνη, κεριά, οι οποίες “καλύπτουν” τις τρίχες και δίνουν αυτή την απαλή αίσθηση.
Για τον λόγο αυτό, κατά τη μετάβαση από ένα σαμπουάν σε ένα υγρό σαπούνι, πιθανότατα τα μαλλιά σας θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, συνήθως 2-4 εβδομάδες. Θα παρατηρήσετε ότι μετά τα πρώτα λουσίματα, τα μαλλιά μπορεί να αισθάνονται λιπαρότερα απ’ ό,τι συνήθως και τις επόμενες εβδομάδες ξηρότερα.
Σε κάποιους/ες είναι πιθανό να μην περάσουν αυτά τα στάδια τα μαλλιά και να προσαρμοστούν αμέσως στο προϊόν, αλλά για τους/τις περισσότερους/ες θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα που δεν θα είναι και τόσο ωραία τα μαλλιά, μέχρι να συνηθίσουν. Μετά το στάδιο της προσαρμογής θα δείτε ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά και απαλά από ποτέ.
Χρησιμοποιείται κανονικά μόνο του, χωρίς κάποιο άλλο σαμπουάν/μάσκα, ως υγρό σαπούνι για το πλύσιμο των μαλλιών. Δεν αφρίζει όπως τα συμβατικά σαμπουάν, αλλά δημιουργεί έναν αφρό με αρκετό νερό, ώστε να γίνει καλά και η διασπορά του προϊόντος στο κεφάλι.
Προορίζεται για τα μαλλιά, διότι το δαφνέλαιο και η τσουκνίδα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για αυτά, αλλά από τη στιγμή που είναι ένα υγρό σαπούνι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει κανείς/καμία άφοβα όλα τα μέρη του σώματός του/της.