Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Οι φοιτητές ανακτούν το πανεπιστήμιο - Η κοινωνία ανακτά τον δημόσιο χώρο.


Οι φοιτητές ανακτούν το πανεπιστήμιο - Η κοινωνία ανακτά τον δημόσιο χώρο.

Το τριήμερο δράσεων/εκδηλώσεων αποτελεί μια κοινή δράση φοιτητών/τριών, της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ, των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ και της Οικογιορτής. Κοινή πεποίθηση όλων αποτελεί ότι η εικόνα της πλατείας Χημείου μπορεί να αλλάξει μόνο εάν αποκτήσει ζωή.

Έτσι μέσα από προβολές, παραστάσεις, πολιτικά καφενεία και ένα μεγάλο παζάρι οικολογικών προϊόντων, καλούμε τους φοιτητές, τις φοιτήτριες και την κοινωνία σε μια συλλογική προσπάθεια ανάκτηση της πλατείας Χημείου

Η ΒΙΟΜΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ


Η ΒΙΟΜΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Στις 13 Ιούνη του 2019 ξεκινάνε ξανά οι πλειστηριασμοί των οικοπέδων που στεγάζεται η ΒΙΟΜΕ. Με μειωμένη τιμή εκκίνησης, αυξάνεται ο κίνδυνος να καταδικαστεί το εργοστάσιο να γίνει μπάζα και παλιοσίδερα.

Καλούμε σε μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της

Θεσσαλονίκης στις 13, 20 και 27 Ιούνη και αμέσως μετά το καλοκαίρι

για να:

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Ζητάμε τη στήριξη της κοινωνίας στον αγώνα μας, γιατί αφορά τη δυνατότητα όλων των εργαζομένων να πάρουν την οικονομία και ολόκληρη τη ζωή στα χέρια τους. Απαντάμε: «Αφού δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς». Με την αλληλεγγύη όλης της εργατικής τάξης και της κοινωνίας για να επιβάλουμε τα δικά μας θέλω ακόμη και με το δικό τους αστικό δίκαιο!

Αγωνιστικά & αλληλέγγυα οι εργαζόμενοι στην Συνεργατική Εργαζομένων ΒΙΟ.ΜΕ.