Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης


Συνέντευξη τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής αγωνιζόμαστε για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων! Απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε μια πολύ δυναμική επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και του ντόπιου κεφαλαίου! Αγωνιζόμαστε να κάνουμε πράξη ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς τα αφεντικά! Αγωνιζόμαστε να αποδείξουμε πως αν δε μπορούν αυτοί εμείς μπορούμε χωρίς αυτούς και θα το καταφέρουμε!

Το Σωματείο εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της Βιο.Μετ καλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο 1ος όροφο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης  και ώρα 10:00 π.μ όπου θα παρουσιαστεί η δράση του σωματείου και της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης ξεκινώντας από το πανελλαδικό καραβάνι αγώνα & αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε 12-15 Οκτωβρίου και θα απευθυνθεί κάλεσμα στήριξης και έμπρακτης αλληλεγγύης στην απόφαση των εργατών να προετοιμάσουν το εργοστάσιο και να ξεκινήσουν την παραγωγή, όπως ακριβώς ήταν η αρχική τους πρόθεση και κατεύθυνση.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο 

Ανακοίνωση για την σύλληψη αγωνιστών, δασκάλων και δημοτικών υπάλληλων


Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων Βιο. Με . βρίσκεται μέσα  στους αγώνες και στηρίζει  κάθε αγώνα για αξιοπρέπεια των εργαζομένων και των οικογενειών μας .
Καταδικάζει κάθε προσπάθεια φίμωσης  από τον κρατικό-κατασταλτικό μηχανισμό σε κάθε αγωνιστή, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε αγρότη , σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται σε τούτη την βάρβαρη  επίθεση.

Σωματείο εργατοϋπαλλήλων βιομηχανικής μεταλλευτικής .