Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για τα προϊόντα

Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ.ΜΕ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναγωνιστές που στηρίζουν την προσπάθεια μας να κρατήσουμε το εργοστάσιο και να επιβιώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες μας.

Θέλουμε να πούμε πώς τα προϊόντα δεν περιέχουν ούτε σταθεροποιητές ούτε χημικά πρόσθετα και όπως καταλαβαίνουμε είναι ευάλωτα στις καιρικές συνθήκες.


Και ενημερώνουμε τους συναγωνιστές που διακινούν ή χρησιμοποιούν τα προϊόντα επιβίωσης πώς διατηρούνται σε συνθήκες δωματίου και αν έχουν παγώσει πρέπει να τοποθετηθούν σε ζεστό σημείο περίπου 20c- 30c ώστε να γίνουν πάλι υγρά και να ανακινήσουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το υλικό και μετά να χρησιμοποιηθούν.


Ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη της προσπάθειας μας.

Αγωνιστικά οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟ.ΜΕ.



για επικοινωνία καλέστε  2313 031 154        07:00-15:00



Αλληλεγγύη στον Θοδωρή Σίψα

Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ.ΜΕ., εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον διωκόμενο Θοδωρή Σίψα και την αντίθεσή του με την δίωξη που στηρίζεται σε αβάσιμες, ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Θοδωρής Σίψας, ένας εργαζόμενος στις ταχυμεταφορές, ήταν ένας από τους χιλιάδες απεργούς – διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πανεργατική απεργία και την συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου Ι στις 5/5/2010.

Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στην οδό Σταδίου, που στοίχισε την ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Η υπόθεση του Θοδωρή Σίψα είναι μια εξόφθαλμη περίπτωση κατασκευής ενόχων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, προκειμένου να στοχοποιηθούν για τις πολιτικές τους ιδέες αγωνιζόμενοι άνθρωποι που αντιστέκονται στην εξαθλίωση και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Ως σωματείο εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟ.ΜΕ. υπερασπιζόμαστε κάθε συνάδελφο που μπαίνει στο στόχαστρο της κατασταλτικής πολιτικής, λόγω της πολιτικής του ταυτότητας.