Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Για την πορεία στις 5/10



Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συναγωνιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στη σημερινή επιτυχημένη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. 


Συνθήματα που ακούστηκαν πολύ στη πορεία ήταν:




"Νίκη στον αγώνα της Μεταλλευτικής, με αυτοδιαχείριση της παραγωγής"
"Από τη Βιο.Με ως τον Σκαραμαγκά, καμιά ειρήνη με τ'αφεντικά"
"Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική, νίκη στον αγώνα της Μεταλλευτικής"

Μερικές ακόμη φωτογραφίες από την πορεία:







Προχωράμε για το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη στις 12/10 με νέα πορεία στις 18.00 από την Καμάρα και μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στις 20.30 στο Ιβανώφειο.

Έκτακτη έκκληση

Παρακαλούμε τους συναγωνιστές από τις πόλεις [Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Λιβαδειά, Σέρρες, Χαλκίδα] που δραστηριοποιούνται πρωτοβουλίες που στηρίζουν τον αγώνα της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής να συνδράμουν οικονομικά (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) για την υλοποίηση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο protbiometal@gmail.com

Αλληλεγγύη στους εργάτες των ναυπηγείων Σκαραμαγκά


ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ 
ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ  ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.   


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟ.ΜΕ.