Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Για τον Παναγιώτη



Με θλίψη μάθαμε για την απώλεια του συναγωνιστή μας Παναγιώτη Καρύδη, χτες Κυριακή 29 Ιουλίου 2012. Τον Παναγιώτη θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα γνήσιο λαϊκό άνθρωπο του κινήματος και του αγώνα. Ήταν ένας άνθρωπος πάντα παρών στο κοινωνικό κίνημα της πόλης μας, έτοιμος να δώσει απλόχερα και ανιδιοτελώς την αλληλεγγύη του σε όποιον την είχε ανάγκη, μαχητικός απέναντι στην αδικία, ενωτικός απέναντι στους αγώνες των καταπιεσμένων. Ένας άνθρωπος δικός μας.

Είτε γνωρίζαμε τον Παναγιώτη μέσα από τους αγώνες των τελευταίων χρόνων, είτε τον γνωρίσαμε μέσα από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, όπου από τους πρώτους έσπευσε να δηλώσει, για άλλη μια φορά με όρεξη, την αλληλεγγύη και την διαθεσιμότητα του στον αγώνα, απ' όλους τους ανθρώπους της Πρωτοβουλίας τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης
και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής

Εκδήλωση αλληλεγγύης αύριο στην Λεμεσό [ΚΥΠΡΟΣ] για τις απεργίες σε Ελλάδα και Ισπανία

Η προοπτική εργατικών αντιστάσεων στην Κύπρο 

Η εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε μαζί με συντρόφους από συλλογικότητες και πρωτοβουλίες στην Λεμεσό, θα γίνει αύριο στο cafe Apollo, οδός Ιφιγένειας 14D (δίπλα από Il Posto cafe), ώρα 19:00. Λεπτομέρειες για τις προβολές και τη συζήτηση μπορείτε να δείτε πάνω στη αφίσα.

Εκδήλωση για τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ στην Αθήνα.




Εκδήλωση για τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ, την Τετάρτη 1/8, 8:30 μ.μ., στο Nosotros (Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια).

Θα μιλήσει ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων για το εγχείρημα της αυτοδιαχείρισης.


Πηγή: εργατική εφημερίδα ΔΡΑΣΗ