Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ολοήμερο Δράσης, Συζήτησης και Αλληλεγγύης στο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Ολοήμερο Δράσης, Συζήτησης και Αλληλεγγύης
στο ελεύθερο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.




Το Σάββατο στις 18 Οκτωβρίου, μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Όλη την ημέρα από τις 10 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, η αλληλεγγύη θα γεμίσει για μια ακόμη φορά το εργοστάσιο.

Δεκάδες παραγωγοί, από τις αγορές χωρίς μεσάζοντες μέχρι συνεργατικά εγχειρήματα δεκάδων κλάδων, θα εκθέσουν τα προϊόντα τους μαζί με τα αλληλέγγυα προϊόντα των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ. σε μια προσπάθεια να σπάσουμε το κλίμα απαγόρευσης που οι κατασταλτικοί μηχανισμοί δημιουργούν σε πλατείες και γειτονιές.

Στο ελεύθερο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, το εργοστάσιο που λειτουργεί με αυτοδιεύθυνση και πλήρη εργατικό έλεγχο, συναντιούνται παραγωγοί λαχανικών, οπωροκηπευτικών και φρούτων, με συνεργατικά εγχειρήματα και προσπάθειες από τις τεχνολογίες, μέχρι και την έκδοση βιβλίων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συνέλευση για να διερευνήσουμε τις προθέσεις αλλά τις δυνατότητες να σταθεροποιηθεί η ημερίδα αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και να επεκταθεί και στο κέντρο της πόλης. Ταυτόχρονα θα υπάρχει θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά, μουσικό ρεμπέτικο γλέντι το βράδυ αλλά και κουζίνες αλληλεγγύης από αυτοοργανωμένα εγχειρήματα.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ.

Να πάρουμε την παραγωγή και τη ζωή στα χέρια μας

Εργατική Αυτοδιαχείριση-Άμεση δημοκρατία στη βάση

Κοινός αγώνας εργαζομένων, ανέργων για να ανατραπεί
η εξαθλίωση και η τρομοκρατία που κράτος και κεφάλαιο επιβάλλουν στη ζωή μας.