Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο πάει ΒΙΟΜΕ !

Με αφορμή τον πρόσφατο πλειστηριασμό της ΒΙΟΜΕ, και με βάση όλα όσα μας συνδέουν – αλληλεγγύη, αυτοοργάνωση, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και μία ζωή χωρίς αφεντικά και αυθεντίες – οργανώνουμε τα ελεύθερα μαθήματά μας στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Στοχεύουμε εμείς, τα ίδια τα άτομα του Σχολείου, αλλά και τα άτομα της πόλης, να γνωρίσουμε μαζί τους αγώνες και την πραγματικότητα του μοναδικού αυτοδιαχειριζομένου εργοστασίου στην Ελλάδα.

Σε καλούμε να πάρεις το 2Κ ή το 3Κ (στάση ΒΙΑΜΥΛ) ή το αυτοκινητάκι σου και να έρθεις να μάθουμε πως ανακυκλώνουμε πλαστικά, πως φτιάχνεται η μπύρα μας, πως χορεύουμε ικαριώτικους, πως να σκιτσάρουμε με μολύβι αλλά και πώς καλλιεργούμε την τροφή μας. Έχεις όρεξη να μάθεις μία κίνηση σουίνγκ ή σάλσα, να ακούσεις και να μιλήσεις ισπανικά, να συμμετέχεις στην πρόβα μιας ορχήστρας και να ανακαλύψεις πως μια φράση ταξιδεύει μεταξύ ελληνικών, τουρκικών και άλλων γλωσσών;

Ας κλείσουμε απολαμβάνοντας όλ@ μαζί το Blues Jam του σχολείου , αλλά και τους Church Of Man με δική τους original μουσική!

Η διεξαγωγή των ελεύθερων μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ θα προηγηθεί η Ανοιχτή Συνέλευση Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ στις 11:00.

Σας καλούμε όλ@ να τζοινάρετε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου