Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Πρακτικά συνέλευσης Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ 11.04.2018


Πρακτικά συνέλευσης Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στη ΒΙΟΜΕ 11.04.2018
Σκουριές: Αποφασίστηκε η συμμετοχή της πρωτοβουλίας στην πορεία στις Σκουριές για την Κυριακή 15 Απριλίου. Υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα μελών της πρωτοβουλίας που θα ανέβουν. Όποιος/όποια θέλει να έρθει ας δηλώσει στο μαιλ της πρωτοβουλίας ότι επιθυμεί να μετακινηθεί, για να κανονίσουμε τον αριθμό των αυτοκινήτων. Η συνάντηση υπολογίζεται για τις 10:00 το πρωί σε κεντρικά σημεία (κατόπιν συνεννόησης).
Πρωτομαγιά: Θα γίνει πρόταση της πρωτοβουλίας προς όλες τις επιτροπές αγώνα της Χαλκιδικής για στήριξη της πορείας της 1ης Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ενδυνάμωση και συσπείρωση των αγώνων. Αποφασίστηκε το σύνθημα της πορείας να έχει ταξικό πρόσημο και αντιπολεμικό πρόταγμα. Επίσης, θα γίνει πρόταση από την πρωτοβουλία για οργάνωση συναυλίας, μετά την πορεία της πρωτομαγιάς,  με σκοπό την κάλυψη των δικαστικών εξόδων του Τ. Θεοφίλου ενόψει του δικαστηρίου του στις 11 Μαΐου.
ZAD: Στήριξη του αγώνα της ZAD στη Γαλλία, όπου θα γραφτεί κοινό σύνθημα από την πρωτοβουλία και το εργατικό ιατρείο.
Φεστιβάλ: Η ΒΙΟΜΕ θα προτείνει τη συνδιοργάνωση ενός πανελλαδικού φεστιβάλ συνεργατισμού στον χώρου του εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ για τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη.
Στέκι: Η συζήτηση για τη δημιουργία στεκιού στο κέντρο της πόλης δε συζητήθηκε σήμερα και μεταφέρεται για τη συνέλευση της επόμενης Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου