Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ

 Οι δικαστικές αρχές ύστερα από την απόφαση  με σκοπό την  αποποινικοποίηση  των καθυστερημένων μισθών . Ύστερα από την κατάπτυστη απόφαση για συνυπευθυνότητα των εργαζομένων στα εργατικά ατυχήματα .Ύστερα από τις δεκάδες αποφάσεις για την τρομοκράτηση των πληττόμενων της κοινωνίας  . Μας φέρνουν μια απόφαση όπου δεν κάνουν δεκτό το αίτημα της  Ηριάννα για αποφυλάκιση  , μιας απόφασης που μας δείχνει τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν κρατώντας στο κελί μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με το κοινό έγκλημα .

 Κρατώντας  «φυλακισμένους» όλους όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή για μια καλύτερη κοινωνία . Κρατώντας « φυλακισμένους» όλους όσους τολμούν  να ονειρευτούν αυτό που μπορούμε να ζήσουμε .

 Κάποτε πριν χρόνια όταν ένας μεγάλο απατεώνας  του οικονομικού εγκλήματος , αφέθηκε ελεύθερος.   Φαγώθηκαν τότε τα βόθροκάναλα και αρκετοί δικαστικοί  (για να υπερασπιστούν την πολιτική του κάλυψη).  Πως γίνεται ; (έλεγαν) να υπάρχει ηθική αυτουργία όταν δεν έχει καταδικαστεί κάνεις για την φυσική αυτουργία  και απαίτησαν την αθώωση και του πολιτικού που θεωρήθηκε ηθικός αυτουργός . 

 Τώρα τους ρωτάμε(κανάλια  και δικαιοσύνη) πως γίνεται  μια κοπέλα που είχε δεσμό με έναν άνθρωπο που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε  ! Η ίδια να κρατείται «μέσα»; Και να μην λένε τίποτα τα ΜΜΕ να μην αντιδρούν πολιτικές  και δικαστικές αρχές όταν σχίζαν  τα ρούχα τους για την αθώωση διαφόρων ποινικών;  

 Η απάντηση είναι συγκεκριμένη «γιατί αυτά είναι τα αφεντικά τους»!!!

 Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας και κάθε αγωνιστή,  χωρίς καμία προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων πολιτών, για να κρατήσουν «χαμηλά» τα κομμάτια  της
κοινωνίας  που δεν συμβιβάζονται .
 

          Οι εργαζόμενοι στην συνεργατική ΒΙΟ.ΜΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου