Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13  ΓΕΝΑΡΗ,  στις 09:00πμ,
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



   Η Συνέλευση των εργαζομένων της ΣΕ ΒΙΟΜΕ αποφάσισε να καλέσει σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 13 Γενάρη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκη στις 09:00 πμ. Ενάντια στο αίτημα τις συνδίκου τις πτώχευσης της Φίλκεραμ  Jhonson να συνεχιστεί ο  εκπλειστηριασμός του οικοπέδου του εργοστασίου επιμένουμε να απαιτούμε την ακύρωση του πλειστηριασμού των οικοπέδων ως σύνολο.  Απαιτούμε τα οικόπεδα και τα κτήρια που λειτουργούσε η ΒΙΟΜΕ ΑΕ και σήμερα φυλάσσουμε εμείς οι Εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ να εξαιρεθούν από τον πλειστηριασμό και να αποδοθούν για χρήση στην ΣΕ ΒΙΟΜΕ.

   Για να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για την κοινωνία εκεί που τα αφεντικά μας παρήγαγαν  μόνο παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό και χρέη προς εργαζόμενους, ΙΚΑ και Εφορία.

   Για να συνεχίσουμε να βιοποριζόμαστε έστω με τα μικρά μεροκάματα που διασφαλίζουμε και να μην πέσουμε και εμείς και οι οικογένειες  μας στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη της ανεργίας.

   Για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά, όπως κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε να τα καταφέρνουμε ακόμη και εκεί που δεν μπορούν οι επιχειρηματίες και τα αφεντικά.

   Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο συνταξιούχο να μας συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημά μας και να μας βοηθήσει να αποτρέψουμε την καταστροφή του εργοστασίου που με τόσο κόπο έχουμε κρατήσει «ζωντανό» όλα αυτά τα χρόνια

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου