Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δεύτερη ανακοίνωση του σωματείου της ΒΙΟ.ΜΕ. για το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛ.ΠΕ.

05/06/15

Το ατύχημα στα ΕΛΠΕ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εργατικών ατυχημάτων που προκύπτουν από τη μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ασφάλειας και την εντατικοποίηση της εργασίας από τους εργοδότες με σκοπό την εκμηδένιση του κόστους. Την εγκληματική ασυδοσία των εργοδοτών έρχεται να καλύψει η κρατική αδράνεια και αδιαφορία απέναντι σε συνθήκες εργασίας που θέτουν την σωματική ακεραιότητα και την ζωή των εργαζομένων σε κίνδυνο. 
. 

Δυστυχώς το πόρισμα για το ατύχημα δεν πρόλαβε τους εργάτες ζωντανούς, χάθηκαν τέσσερις ζωές συνανθρώπων μας χωρίς να βρουν  καν την αιτία του ατυχήματος  και φυσικά χωρίς να λογαριάζουν τις ζωές όταν πρέπει να ρίξουν το κόστος εργασίας. Ε

μείς λέμε πως είναι δολοφονία και οι ένοχοι είναι με όνομα και διεύθυνση , δεν περιμένουμε να μας σκοτώσουν όλους μας, αντιδρούμε, βγαίνουμε στον δρόμο και φωνάζουμε δυνατά  πως φτάνει πια!!!

Τα αφεντικά είναι καλά … στο  να μας δολοφονούν . και καλούμε όλο τον κόσμο στην αυριανή διαμαρτυρία μαζί με το καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης να το φωνάξουμε όλοι μαζί και ποιο δυνατά .

Σωματείο εργατοϋπαλλήλων ΒΙΟ.ΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου