Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση των εργατών της ΒΙΟΜΕ για τον αγώνα των 595 καθαριστριών



Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟ.ΜΕ.  διανύοντας τον τέταρτο χρόνο του αγώνα μας και με προτάγματα όπως είναι το δικαίωμα στην ζωή, στην εργασία και στην αξιοπρέπεια. Είμαστε δίπλα στης αγωνιζόμενες καθαρίστριες που και τα δικά τους προτάγματα  δεν απαντούν μόνο σε διαπιστώσεις και διαμαρτυρίες χωρίς περιεχόμενο, αλλά διεκδικούν το δικαίωμα τους σε όλα τα παραπάνω.

Εμείς σαν εργαζόμενοι και πληττόμενοι από το ιδιωτικό κεφάλαιο λέμε πώς οι εργαζόμενοι είναι όλοι ίδιοι  είτε στον δημόσιο  είτε στον ιδιωτικό τομέα, είμαστε ένα! Και δεν διαφέρουμε όπως θέλουν κάποιοι να επιβάλουν.

Και στον αγώνα των καθαριστριών που είναι ξεκάθαρος και γεννημένος από την ανάγκη για εργασία με αξιοπρέπεια (στις γυναίκες –μητέρες  –εργαζόμενες )  στεκόμαστε μαζί τους και απαντάμε πώς αν χτυπάτε τις γυναίκες αυτές χτυπάτε τις μάνες μας, τις γυναίκες μας, τις κόρες μας . Και θα μας βρείτε απέναντι σας!! παίρνοντας  θέση  μαζί με τις αγωνιζόμενες αυτές ηρωίδες και δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν πλήρως  .


Σωματείο εργαζομένων στην ΒΙΟ.ΜΕ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_dwrxyJ5GKAAdkMoe2YCYy1FfcgyeA7wpcWIlz1Uqp9ku13cn9ihxPfw6-pgqv0oaQQnKNpyhgGIuMBrepqp08fvpye_FAd-UsaeWuchxJELhXNNb8M5LMqzFqsTiYDxKYMeh93NzJOgZ/s1600/4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου