Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

11/2/2013 Φωτογραφίες από τη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων της ΒΙΟ.ΜΕ.

Στις 11/2/2013 πραγματοποιήθηκε συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων της ΒΙΟ.ΜΕ. στο Ιβανώφειο, με τους Θ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Χαρούλη και Χαΐνηδες.

Το Ιβανώφειο αποδείχτηκε μικρό για τη διοργάνωση αυτή.... από νωρίς γέμισε ασφυκτικά, με αποτέλεσμα χιλιάδες κόσμου να μην καταφέρουν τελικά να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις από μέλη του σωματείου των εργαζομένων και από μέλη της ανοιχτής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς φωνάζονταν συνθήματα αλληλεγγύης από τον κόσμο.




































4 σχόλια:

  1. Video theloume!!!!!Leftaria re!!!!!!!
    Bravo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kali dinami kai apo mena paidia...
    o epimenon panta nika
    Enas apo tous xiliades anergous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κι από εμάς, από τα Χανιά.
    Δεν είμαστε ξοφλημένος λαός! Βορά στα σαγόνια ξένων και ντόπιων αφεντικών για να ασελγεί πολιτικά πάνω μας η εγχώρια χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και… Σία!
    Ο δρόμος του αγώνα εντός και εκτός της χώρας για την ανάληψη των μέσων παραγωγής από τους ίδιους τους εργαζόμενους έχει ήδη αρχίσει. Μη σταματάτε να μας φωτίζετε, να μας πείθετε ότι δεν μας λοβοτόμησαν όλους! Ότι δεν μας κατάντησαν ηττημένα έρμαια σε δικές τους αποικίες, πρώην πατρίδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή