Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση


ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΟΛΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ . ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΙΑ!

ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ! 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου